საბაკალავრო 2018-2019 |
||
აგრონედლეულის კვების პროდუქტების ტექნოლოგია და ექსპერტიზა | ![]() |
![]() |
აგროინჟინერია | ![]() |
![]() |
აგრონომია | ![]() |
![]() |
ტურიზმი | ![]() |
![]() |
საბაკალავრო 2019-2020 |
|
აგრონედლეულის კვების პროდუქტების ტექნოლოგია და ექსპერტიზა | ![]() |
აგროინჟინერია | ![]() |
აგრონომია | ![]() |
ტურიზმი | ![]() |
საბაკალავრო 2020-2021 |
|
სასურსათო პროდუქტთა ტექნოლოგია და ექსპერტიზა | ![]() |
აგრონომია | ![]() |
ტექნიკური სისტემები და ტექნოლოგიები აგრობიზნესში | ![]() |
ტურიზმი | ![]() |
საბაკალავრო 2021-2022 |
|
სასურსათო პროდუქტთა ტექნოლოგია და ექსპერტიზა | ![]() |
აგრონომია | ![]() |
ტექნიკური სისტემები და ტექნოლოგიები აგრობიზნესში | ![]() |
ტურიზმი | ![]() |